Hur kan jag hjälpa dig?

När jag startade Content by E 2019 ville jag ge alla en chans att synas. Små som stora, nya som gamla. Men jag vet att alla inte har de ekonomiska förutsättningar som krävs för att anlita en byrå – det hade inte jag heller. Men med genomarbetade metoder, en gnutta kreativitet och rätt mindset har du, liksom jag, alla förutsättningar som krävs för att synas, påverka och växa.

 

Jag hjälper dig att synas när du behöver det som mest. För dina förutsättningar ska ge dig möjligheter - inte ångest. Kommunikation ska vara roligt. Och enkelt, såklart.

 

Är du redo? Tillsammans växer vi!Copy, copy, copy

Är det dags att uppdatera hemsidan eller den lokala tidningen med det allra senaste?


Bra text har en förmåga att fängsla, påverka och sälja när du inte är i rummet. 


Jag vet att bra copy tar tid. Och tålamod. Sliter du dig i håret i jakten på den perfekta texten? Det gör jag också ibland -  men jag kan knepen. Låt mig skriva din copy medan du fokuserar på annat.


Låter det övertygande?


Jag tänkte väl det.


Och det ska ju vara enkelt. Klicka här så hör jag av mig!
Webb - whatever

Vill du att webben ska sälja åt dig? Då behöver du bra webbcopy!

 

Du vet väl att det är viktigt att fylla webben med text? I alla fall om du önskar placera dig högt på Google och i andra sökmotorer.


Lika viktigt är det att uppdatera texten med jämna mellanrum. Du blir mer trovärdig om webben inte ser likadan ut som när du startade för fem år sedan.

 

Behöver webben en glow up eller önskar du en helt ny?

Vilken tur att jag kan hjälpa dig med det också.

 

Hör av dig så accelererar vi tillsammans.

Sociala medier

Jag erkänner. Jag är ingen influencer men jag vet vad som är viktigt för att växa och generera resultat i sociala medier.

 

Strategi, planering, content, analys, konverteringsmål, kanalval, budget. It’s a lot – jag vet!

 

Lyckad närvaro i sociala medier kräver tid och tålamod. Boka coaching eller workshop med din sociala närvaro i fokus. Eller låt mig rodda dina sociala kanaler medan du lägger tid på annat.


Jag har koll på de senaste trenderna och vet vad som tar dig till nästa nivå.


Klicka här så hör jag av mig. 


Nyhetsbrev

Tänk att ha en kanal med direktkommunikation med din målgrupp.

 

Har du funderat på ett eget nyhetsbrev?

 

Nyhetsbrev ger dig möjligheten att sätta din kommunikation mitt i prick. Smidigt och billigt.

 

Men att erbjuda ett nyhetsbrev är ett comittment. Saknar du tid att skapa värdefulla brev som når rätt person och pratar med det visuella?

 

Jag älskar nyhetsbrev och kan hjälpa dig med ditt. Behöver du hjälp att sätta formen, skapa värde eller ta det från start till mål. Hojta - jag hjälper dig!

Hur kan jag hjälpa dig? 

Med förusättningar att gå hur långt som helst

Borde vi samarbeta?

Är du också en person, företagare eller byrå som tycker om kreativa lösningar? Låt oss skapa resultat tillsammans. Jag brinner för samarbete och jobbar gärna med andra experter.

Låt oss lära känna varandra.